STORITVE IN PRODAJNI PROGRAM

Tehnološko dovršena oprema, usposobljen kader in želja po doseganju zadanih ciljev nam podaja možnost, da delo, ki ga opravljamo naredimo hitro, varno in kvalitetno. Storitve, ki jih nudimo so sečnja in spravilo lesa, odkup lesa, prodaja lesa, izdelava in prodaja lesnih sekancev, energetsko svetovanje, pomoč pri pripravi dokumentacije za izgradnjo kotlovnice in izgradnja kotlovnice.

les-profesionalnost

Sečnja in spravilo lesa

Razpolagamo z najnovejšo opremo za sečnjo in spravilo lesa, naš kader je usposobljen, hiter in profesionalen, kar nam daje možnost, da delo opravimo varno in s čim manjšim vplivom na okolje.

les-prevzem-dostava

Odkup lesa

Odkupujemo vse vrste gozdnih sortimentov na panju, kamionski cesti, železniški deponiji ali v našem lesno predelovalnem centru. Nakup izvršimo v obojestransko zadovoljstvo in po pošteni ceni. Nudimo takojšnje plačilo.

zaupanje

Prodaja lesa

Velikost centra, moderna tehnologija in prilagodljivost nam zagotavljajo konkurenčnost na prodajnem področju v Sloveniji in izven nje. Prodajni program zajema prodajo lesnih sortimentov vseh kakovostnih razredov.

cene

Prodaja sekancev in peletov

Naš prodajni program sekancev zajema sekance vseh granulacij in kategorij po standardu ONORM M 7133. Sekance je moč prevzeti v našem centru, lahko pa jih na željo dostavimo na lokacijo uporabe.

Energetsko svetovanje in izvedba

Poleg dobave sekancev vam nudimo tudi svetovanje pri izbiri vrste in načina ogrevanja na lesno biomaso ter vso tehnično podporo pri izdelavi kotlovnice na lesno biomaso. S svojimi podizvajalci imamo zmožnost izdelave kotlovnice po fazah ali na ključ.